tisdag 8 juli 2014

Uppgradering av Cinnamon Boutique

Ett guesthouse som vi använt mycket de senaste åren och som många av våra kunder tyckt varit ett av de mysigaste ställena under sina resor är: Cinnamon Boutique Guesthouse i Wilderness, Garden Route.



För några månader sedan bytte Cinnamon ägare och i samband med detta, har rummen fått sig ett ansiktslyft och mindre renoveringar har gjorts även i andra delar av huset, för att nå en 5-stjärnig B&B standard.


Ska bli spännande att förhoppningsvis få se resultatet med egna ögon senare i år och vi önskar självklart det nya värdparet Leon och Luke all lycka till, även om det såklart känns tråkigt att Desmond som vi samarbetat med så länge, lämnar Wilderness.

Nya priset för ett Luxury Room kommer ligga på R890 per person (560 kr) som vi tycker fortfarande känns väldigt rimligt.

Cinnamon Boutique Guesthouse är som ett litet butique hotel med sina 13 rum. Guesthouset ligger precis i utkanten av det lilla "centrum" som finns i Wilderness och härifrån är det några minuters promenad ner till stranden och havet.
Läget kan först verka lite trist eftersom det ligger rätt nära motorvägen och inte precis vid havet men med den mysiga trädgården och all lummighet runtom, ett mysigt poolområde och rymliga fräscha rum, så tycker jag personligen att detta är ett av de mysigaste alternativen i området. Att man kan promenera den korta biten till "The girls" restaurant som är en riktig höjdare, gör att läget faktiskt är riktigt bra!

Wilderness är i mitt tycke ett av de bättre stoppen längs Garden Route och perfekt första stopp om man kör N2 från Kapstaden.

www.edenadventures.co.za


 Här finns en trevlig nationalpark där man kan vandra och paddla kanot, den milslånga stranden, hästridning, kloofing och perfekt bas att ha om man vill spela några rundor golf i antingen George el Knysna.

Själv skulle jag kanske inte bo här mer än max 3 nätter då byn är väldigt liten och utbudet på restauranger likaså, men perfekt för några avkopplande dagar och enligt mig ett sååå mycket trevligare alternativ än Knysna som annars är det ställe som alla hört talas om.


Inga kommentarer: