torsdag 30 april 2015

Hemma!

Landade i Sverige i lördags och spenderade först helgen i Stockholm hos familj och vänner och körde vidare hem till Värmland i tisdags.

Själva resan från Sydafrika gick så bra det nu kan gå när man reser med små barn...när vi väl kom iväg dvs.

Dagen innan vi skulle flyga, försökte vi checka in oss online men kunde inte hitta Wilmers bokning. Tänkte först att han kanske automatiskt är inkluderad på min biljett men hade för mig från flygresan ner att man checkade in även honom så ringde till Turkish nästa morgon för att dubbelkolla och hon försäkrade att allting var i sin ordning.
Som tur var åkte vi ut till flygplatsen i tid för när vi väl stod vid incheckningsdisken visade det sig att personen som utfärdade våra nya biljetter när vi ändrade hemresedatum för några månader sedan, hade glömt ändra Wilmers biljett!
Klantigt!
Och till råga på allt så var det en trainee som försökte hjälpa oss åtgärda misstaget så det tog ju en hel evighet... Klockan tickade iväg och nästan 2 timmar senare skyndade vi oss igenom säkerhetskontroll och passkontroll. Hann precis byta på Wilmer innan det var dags att boarda.

Lite smått svettiga och sura tänkte vi att jaja, bara att förbereda sig för en riktigt jobbig resa men Wilmer skötte sig kanon och sov stora delar av resan.


 Eftersom Wilmer inte fanns med på bokningen till att börja med, var naturligtvis alla babysäten tagna men vi hade med amningskudden som han sov riktigt gott på så det gick det med.

 Men jag ska villigt erkänna att flyga med småbarn inte hör till favoritsysslorna som kommit med föräldraskapet.

 Hemma!


Inga kommentarer: