torsdag 21 maj 2015

Grattis till Mary af Rövarhamn!

Igår korades vinnarna i den bloggtävling som Apollo haft och blev himla glad när jag fick reda på att det var familjen Hammarbergs blogg "Mary af Rövarhamn" som kammade hem vinsten i kategorin familjeresor!

Stort grattis och det är ni sååå värda!

Kul att juryn valde en blogg som är så långt ifrån charter-resor det nästan går...Ni som inte läst om familjens fantastiska äventyr på de sju haven än, missa inte! De var även med i TV-serien som gick på SVT för ett tag sedan: Familjer på äventyr som skildrar 4 olika familjer som flyttat utomlands.

För ganska exakt ett och ett halvt år sedan, spenderade seglarfamiljen ett flertal veckor i Sydafrika så jag och Fredric kikade förbi deras båt en snabbis och coolare familj får man leta efter!

Även om det blev ett kort möte så kände både jag och Fredric oss otroligt inspirerade av Linda och Ludvigs sätt att vara som föräldrar och har alltid sagt att vi ska försöka fortsätta göra allt det vi drömmer om, även med barn.

Självklart blir livet annorlunda, men det ska ju inte begränsa en utan man får helt enkelt anpassa resandet el vad det nu är, efter sin nya situation. I Wilmers fall har han helt enkelt fått hänga med på det mesta, och eftersom han inte känner till något annat, så verkar han ta de flesta nya situationer med ro och krånglar sällan... och än så länge känner vi inte att man går miste om något el att vi är låsta, utan snarare tvärtom.

Att resa med barn öppnar naturligt upp för möten och konversationer som man säkert inte hade haft annars och det är något Linda också reflekterat över i sin blogg...

Som sagt, Mary af Rövarhamn är en otroligt inspirerande blogg med fantastiska bilder och ett underbart språk så den rekommenderar jag alla att läsa, med el utan barn!


1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Det var roligt att de vann och jag kan hålla med om att de inspirerar! Även om de flesta inte gör lika vågade resor som de, så inspirerar det till att våga mer än man annars hade gjort!